מורה מתקנת לילד בפתח תקווה.

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/03/2012 | 11:08 | מאת: אמא

מחפשת מורה מתקנת לילד בכיתה ב בפתח תקווה. אשמח להמלצות. מה חשוב לי לדעת על המורה לפני בואי אליה? תודה

21/03/2012 | 14:38 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, מעבר לתקשורת טובה מאוד עם הילד, חשובה בקיאות רבה בתחום אבחון ולקויות למידה, ידע נרחב בתחום אסטרטגיות למידה ונכונות לגמישות ושינוי תוכנית עבודה לפי הילד, מקצוע הלימוד והתקופה. הרבה הצלחה בברכה אלמוג

21/03/2012 | 19:10 | מאת: אמא

אשמח לקבל המלצות למורה בפתח תקווה

26/03/2012 | 17:03 | מאת: אור

ואם כבר הולכים על הוראת מקצוע, אז למה לא הוראה רגילה? כך אפשר למצוא מורות שהן יותר מומחיות למקצוע היעד וגם זולות יותר כי הן מורות רגילות והשיעור הוא שיעור רגיל.

מנהל פורום לקויות למידה