הפנייה לועדת שילוב מוסדית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

18/03/2012 | 20:32 | מאת: אסתי

אני חונכת בפר"ח תלמידה לקויית למידה בכיתה ה' . לאחרונה הוריה קיבלו ממורתה שאלון הפנייה לועדת שילוב מוסדי המורה דירגה את התלמידה בביצועים נמוכים וחלשים בתחום: הכתיבה , החשבון והקריאה . כשאימה פנתה אל המורה , המורה טענה שמילאה את הדו"ח ותיארה את מצבה של התלמידה כקשה יותר על מנת שתקבל סל שילוב רחב יותר . האם דיווח שאינו משקף את המציאות עשוי להזיק ?

20/03/2012 | 22:48 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, לצערינו, מספר המקומות בסל השילוב מוגבל מאוד, לכן מתקבלים אליו רק מקרים קשים והדחופים ביותר. באופן אבסורדי צביעת המצב בשחור עשוייה לסייע ולא להזיק. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה