קבלה לכיתת מבר

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/03/2012 | 11:08 | מאת: גל

שלום רב בני עולה לכיתה י ומאובחן כלקוי למידה במהלך 3 השנים בחטיבה נזקק לשיעורי שילוב. ממוצע ציוניו 80 והכל הודות לעזרה הרבה שאני מקדישה.אני מסכמת לו את החומר לקראת המבחן, ישובת איתו ללמוד למבחן, מחלקת את החומר למספר ימים כי הוא לא יכול להכיל חומר רב ביום אחד. לכן אני מבקשת לקרת הרישום לכיתה י לשבץ את בני בכיתת מבר האם יש לו סיכויים להיכנס לכיתה כזו לאור מה שציינתי לעי"ל? אציוון שאין לי את המשאבים והיידע לעזור לבני בכיתות הגבוהות יותר.

20/03/2012 | 22:44 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, כיתת מב"ר מיועדת לתלמידים , אשר מתן עזרה מתאימה יאפשר להם לגשת לבחינות הבגרות ולהצליח. בנך עונה לקריטריונים. באיזה בית ספר את מנסה לשבץ את בנך? חשוב לדעת , כי מספר המקומות מוגבל מאוד. בהצלחה! אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה