מבקשת המלצה למטפל בלקות למידה בלתי מילולית באזור ה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/02/2012 | 17:10 | מאת: כאב לב.

אנחנו גרים בנהריה. יש לנו ילד בן 15, ניסינו לעזור לו בדרכים שונות, ללא הצלחה, מצבו מחריף עכשיו, הוא בודד מאוד הולך לאיבוד בסיטואציות חברתיות, מתקשה להבין הומור ,תלמיד מצטיין. הוא מתנגד לקבל טיפול, הוא נסגר מאוד ולא משתף בקושי, גם לא בהצקות שהוא חווה בבית הספר.לאחרונה קראנו מאמר על לקות למידה לא מילולית , הגדרה שאנחנו שומעים פעם ראשונה והמאמר כאילו נכתב עליו, מלבד קושי במתמ. חשוב לי לדעת על מטפל טוב שיכול גם לתת לנו הדרכה כהורים. תודה.

04/03/2012 | 14:24 | מאת: סיגלית

שלום לך, אני מבינה לליבך ואני מכירה מקום שבו יוכלו לעזור לכם. מרכז תבונה מתמחה בדברים האלה ויש להם שפע של הצלחות בתחום. חפשי אותם בגוגל וקראי סיפורי הצלחה. בהצלחה.

מנהל פורום לקויות למידה