בית ספר ללקויי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

16/02/2012 | 11:11 | מאת: סיגל

שלום אני מתחבטת בשאלה הרבה זמן: ילד מוצף בלקויות למידה האם מקומו בכיתה רגילה+סייעת? או בית ספר ללקויי למידה. האם יש לך המלצה על בית ספר באזור הרכז? לחט"ב.

18/02/2012 | 11:51 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב ושבת שלום, את שואלת שאלה משמעותית וחשובה. בן כמה בנך? האם הוא מצליח להתמודד במערכת החינוך כיום? היכן הוא מתקשה במיוחד? מה הוא היה רוצה? האם מסגרות של כיתה קטנה, לב , או מסגרת דומה יכולה להועיל? השיבי על שאלותיי, ונמשיך לחשוב יחד. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה