ריטלין ותרופות נוספות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/04/2005 | 06:50 | מאת: מיקלה

תודה על התשובה הזריזה. אבקש לדעת מעט יותר על האצה: 1.האם מדובר בתכשיר מן הטבע הניתן לרכישה בחנויות טבע. 2.כיצד ועל מה הוא פועל. 3.כמה סוגי ריטלין יש בברכה, מיקלה

06/04/2005 | 23:51 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, האצה הכחולה היא תכשיר טבעי לחלוטין המיובאת מאגם קלמנט שבארה"ב. את האצה ניתן להשיג בחלק מבתי הטבע בארץ. את רשימת החנויות כמו מידע אודות האצה, מקורותיה וסגולותיה כולל מחקרים שנערכו בגינה ניתן לקבל אצל ענת יגן, שהיא המיבאת הבלעדית של האצה בישראל. 8243682 04 אמרי לה כי קיבלת את מספר הטלפון מאלמוג.

23/05/2005 | 08:22 | מאת: אביבית

מעונינת לשמוע על האצה הכחולה

מנהל פורום לקויות למידה