שגיאות כתיב בכיתה ג'

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

05/12/2011 | 09:46 | מאת: דנה

שלום אני מחפשת מורה לטיפול בשגיאות כתיב באשקלון יש המלצה? תודה

05/12/2011 | 19:56 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, שגיאת כתיב בכיתה ג, היא תופעה רגילה לחלוטין. האם השגיאות חמורות מאוד? רבות מאוד? באם כתב היד קריא? על פי רוב עד כיתה ה ובמהלכה רוב השגיאות נעלמות מעצמן. בברכה אלמוג

16/01/2012 | 09:10 | מאת: דנה

תודה על תשובתך המעודדת... ובכל זאת שגיאות הכתיב מופיעות כשהוא מעתיק מהלוח, כשמקריאים לו, כשכובת תשובה במחברת ומשמתש במילים מהשאלה, כלומר גם במצבי העתקה בהם לכאורה אין סיבה לטעות... גם אחרי שמתקנים אותו הוא שב וטועה. איך אדע בוודאות שאכן זה חולף? אני עדיין מעונינת לטפל מי הכתובת שלי - מאבחנת דידיקטית? איך מטפלים?

מנהל פורום לקויות למידה