ריטלין ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/10/2011 | 04:32 | מאת: אריק

שלום, רציתי לדעת האם קיים קשר בין נטילת ריטלין לנשירת שיער? והאם יש תרופה אחרת מריטלין אשר מטפלת בבעיות קשב וריכוז? התרופה היא ממש "נכס" עבורי,אך עם נשירת שיער כתופעת לוואי אני בהחלט לא מתכוון להמשיך ליטול אותה,אשמח אם יש תרופה או שיטה שתעזור לי בלימודים? אשמח לעזרה! המון תודה!

17/10/2011 | 14:10 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, זו בהחלט הפעם הראשונה בה אני שומעת על קשר אפשרי בין ריטלין לנשירת שער. עם זאת אעשה עוד בירור בעניין. אין תרופה אחרת בעלת קבלות לטיפול בהפרעות קשב. עם זאת השימוש בתרופה חייב להיות מלווה ברכישת אסטרטגיות למידה מסודרות, אשר יסייעו בלמידה ובחיים בכלל. בברכה אלמוג

17/10/2011 | 15:08 | מאת: אריק

חג שמח!

15/12/2011 | 03:26 | מאת:

מנהל פורום לקויות למידה