תודה רבה מאד

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/08/2011 | 22:22 | מאת: יוחאי

השאלה שלי, האם על ידי בירור וטיפול אני יכול לצאת מזה? או שהלקויות הם לתמיד? איך אני יכול 'ללמוד' דברים שהשכל שלי לא יודע מעצמו. אני די מיואש.

30/08/2011 | 20:01 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, ליקוי למיד הנו תופעה מולדת והיא נשארת עמנו לכל החיים, עם זאת טיפול ואבחון מסודר עשויים לשפר במידה ניכרת את התפקוד. אין לך כל סיבה להתייאש. אתה בחור חכם ובעל יכולות גוהות. כל שאתה צריך לעשות הוא להציב מטרות ממוקדות ולטפל בהן בהדרגה לפי סדר החשיבות. הרבה הצלחה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה