שאלה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

03/04/2005 | 05:19 | מאת: לינור

הנני סטודנטית למשפטים ומאוד קשה לי בריכוז,לא מספיקה לכתוב הרצאות וכד'.ניסיתי לשתות רטילין פעמיים-עזר לי בלימודם מאוד אך סיבך לי את החיים -גרם לחרדות,הזיות ופחדים נוראיים!!הפסיכיאטר שלי נתן לי ציפרלקס 10 מ"ל,האם זה ייעזור לי כמו הריטלין? אני נוטלת כ3 חודשים וזה לא ממש עזר!(לדברים אחרים עזר). תודה

03/04/2005 | 12:10 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לימור בוקר טוב על פי רוב ריטלין כשלעצמו אינו יכול לגרום לתופעות לוואי כה טראומטיות, לכן ללא קשר בשימוש או אי השימוש בו היתי בודקת השפעתם של גורמים נוספים, אשר אולי הגבירו את התחושות, או גרמו אותן בעצמם. שימוש בכדור במהלך שלושה חודשים ללא תוצאות חשוד כלא מתאים לצרכים. כדאי מאוד להתייעץ עם הרופא המטפל על מנת להגביר מינון תרופה זו או להחליפה באחרת. בברכה אלמוג

03/04/2005 | 16:51 | מאת: חמד

לינור שלום אני חושבת שעלייך לבדוק מה גורם לחוסר הרכוז, וכשתדעי זאת ישנן דרכים רבות להעצמת יכולת הרכוז. בעבודתי כקינסיולוגית ומאמנת אנשים להצלחה בשיטת מוח אחד אני ניתקלת בסטודנטים רבים שעקב המתח הרב, התחרותיות בפקולטות כגון הפקולטה למשפטים והרצון להצליח ניתקלים בקשיים שקודם לכן לא היו מודעים להם או בקשיים שהיו ידועים קודם לכן ועתה מתעצמים. והרי לפנייך הזדמנות ניפלאה ללמידה ושפור יכולותיך, שפור היכולת לתפקד באופן הטוב ביותר ובצורה אופטימלית למרות הלחץ של הלימודים, המבחנים והחומר הרב. אשמח לשוחח איתך אם תתקשרי אלי ייתכן ואינך זקוקה כלל לתרופות שאת נוטלת ישנן גם דרכים אחרות לטיפול בבעית הרכוז. 052-2498046

30/10/2005 | 15:28 | מאת: דבורה וייס

אני מבקשת עזרה יש לי נכד חמוד שקט וחלמן באתי לבן לשבת והוא ספר לי שה הילד מקבל חצי כדור רטלין איין לא תאבון כבר כמה ימים הוא כזה אומלל מה זה אנידסלקתית ילדי דסלקטים גאונים אני עשית מיבחן לבני לפני כניסה לבית ספר הגננת רצתה שלהשאיר אותו בגן ואני לא רציתי וצדקתי עזרתי לא להתגבר היום ההורים איין להם זמן סבלנות לשבת אתו לקרוא ספר האמא דסלקטית קשה לא מוצאת את עצמה למה לילד לתת את הכדור אני פניתי לרופא משפחה שלי הוא מייד אמר לי להפסיק לא את חצי הכדור ללכת לרופאת ילדים מי הפסכולג הזה שנתן לילד את הכדור אני מבקשת עזרה מסבתה דואגת 0507962249 או באימל שלי

30/10/2005 | 15:28 | מאת: דבורה וייס

אני מבקשת עזרה יש לי נכד חמוד שקט וחלמן באתי לבן לשבת והוא ספר לי שה הילד מקבל חצי כדור רטלין איין לא תאבון כבר כמה ימים הוא כזה אומלל מה זה אנידסלקתית ילדי דסלקטים גאונים אני עשית מיבחן לבני לפני כניסה לבית ספר הגננת רצתה שלהשאיר אותו בגן ואני לא רציתי וצדקתי עזרתי לא להתגבר היום ההורים איין להם זמן סבלנות לשבת אתו לקרוא ספר האמא דסלקטית קשה לא מוצאת את עצמה למה לילד לתת את הכדור אני פניתי לרופא משפחה שלי הוא מייד אמר לי להפסיק לא את חצי הכדור ללכת לרופאת ילדים מי הפסכולג הזה שנתן לילד את הכדור אני מבקשת עזרה מסבתה דואגת 0507962249 או באימל שלי

30/10/2005 | 15:33 | מאת: דבורה וייס

הנכד הוא לקוי למידה לכן נתנו לא את הרטלין אני לא מרוצה מזה אנה עזרו לי אני לא ישנתי הלילה בגלל זה גם אני היתי לקוית למידה מה יש הוא יגדל הוא לא ילד מרביץ שקט נחמד מלא אהבה

מנהל פורום לקויות למידה