שאלת לימודים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

11/08/2011 | 11:30 | מאת: shara

שלום לכולם יש לי קושי עצום בלהתרכז יותר ממספר דקות במקצוע מסויים, ניסיתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה על ידי לקיחת קורס אחד בכל פעם, וזה בינתיים הצליח הבעיה היא שבקצב הזה יקח לי שנים על גבי שנים לסיים את התואר האם יכול להיות שאני סובלת מלקות למידה? מישהי שלמדה איתי רמזה לזה כשראתה איך אני מתקשה אפילו עם מקצוע אחד, למרות שאני "לא טיפשה בכלל" - מה לעשות? אני לא רוצה לסיים את התואר אחרי 10 שנים

11/08/2011 | 18:27 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שרה ערב טוב, מדברייך עולה חשד משמעותי להפרעת קשב. פני לרופא המשפחה לקבלת הפנייה לאבחון קשב אצל נוירולוג. בברכה אלמוג

14/08/2011 | 14:31 | מאת: shara

האם אני חייבת לפנות לרופא משפחה? ממש לא בא לי לקבל הפנייה לנירולוג או פסיכיאטר ואני לא רוצה לעבור דרך המערכת של קופות החולים בארץ וגם לא רוצה להיות תלויה בשביתות וכדומה,אני גרה באיזור תל אביב כך שאני מניחה שיש מקומות פרטיים, האם יש מקומות שאפשר גם לעבור בהם אבחון וגם לקבל טיפול? יש לי "בעייה" שאם יש לי יותר מידי משימות ביותר מידי מקומות אני פשוט לא עושה אף אחת מהן

מנהל פורום לקויות למידה