קשה לי ואני חייבת עצה ועזרה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/06/2011 | 22:39 | מאת: נטלי

שלום שמי נטלי, אני בת 28 ואני מרגישה ממש אובדת.., אני לא מצליחה בשום דבר,אני מרגישה כלומניקית.., הכל אצלי מבולגאן, אני תמיד שוכחת דברים בגלל הבלאגן שאני יוצרת לעצמי בראש, אני לא מצליחה להשתלט על דברים להתרכז בהם וסיים אותם, אני מטופלת בריטלין כבר 3 בהתחלה הרגשתי שיפור בחיי ושאיכות חיי עלתה.., אבל עם הזמן בהדרגה הכל חזר להיות אותו דבר.. אני מרגישה שהריטלין כבר לא ממש עוזר מספיק.. מה אני יכולה לעשות בשביל לעזור לעצמי? אני מתוסכלת ברמות שאי אפשר לתאר.. אשמח למענה בהקדם תודה רבה.

10/06/2011 | 21:18 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, נדמה לי שאת זקוקה למאמן אישי, אשר יעבוד אתך על תכנון זמן, אסטרטגיות ומיקוד מוטיבציה. במקביל פני לרופא שלך. אולי יש להתאים מחדש את מינון הריטלין. בברכה אלמוג

14/06/2011 | 10:55 | מאת: נטלי

חיפשתי מאמן אישי כמו שאתה כותב פה בהקשר של הפרעת קשב וריכוז, והגעתי למכון שנקרא "דרך מהות", אני יודעת שאסור להמליץ על מקומות, אבל התרשמתי מהתכנים ומהמטרה שלהם.. אתה חושב שזה מקום שכדאי לי לגשת אליו? http://www.smkb.ac.il/mahut-way זה האתר שלהם. תודה.

מנהל פורום לקויות למידה