אבחון הכי זול באיזור מודיעין

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

27/05/2011 | 19:31 | מאת: רונית

שלום אשמח אם תעזרי לי במציאת מכון לאבחון פסיכודידקטי באזור מודיעין לבני בן ה-7 עם אבחון הפרעת קשב וקשיי למידה במחיר מסובסד.תודה

28/05/2011 | 01:32 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, פני ליועצת בית הספר. בגילאי יסוד פסיכולוג בית הספר מקיים אבחונים רב תחומיים. השירות ניתן בחינם! בברכה אלמוג

28/05/2011 | 16:14 | מאת: רונית

לאחר ועדת שילוב בנוכחות מנהלת ביה'ס, פסיכולוגית ויועצת ביה'ס הוחלט שהילד זקוק שנה הבאה (כיתה ב')לשעות מת'י ,מותנה באבחון.ביקשתי עזרה מבית הספר ונאמר לי ע'י המנהלת שבית הספר לא מממן את האבחון ושאני צריכה לבצע אותו באופן פרטי אלא אם כן אני מוכרת ע'י שרותי הרווחה.ואני לא! מה דעתך?למי לפנות?תודה.

מנהל פורום לקויות למידה