מחפשת מורה להוראה מתקנת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

24/05/2011 | 09:26 | מאת: מיכל

שלום רב. בתי תלמידה כתה א'. מאז שנכנסה לכתה א' אנחנו נדהמנו לגלות שקיימים קשיים מסוימים. מיד פנינו לאבחון. התברר שיש לה ליקוי שפתי קל אשר משליח על קריאה, העתקה וחשבון למרות שחשיבה המתמטית שלה תואמת גיל 8.אנחנו גרים בפתח תקווה ומחפשים מורה להוראה מתקנת. אודה לך מאוד על הכוונה והמלצה.

29/05/2011 | 12:15 | מאת: מיכל

זקוקה להכוונה!

29/05/2011 | 12:25 | מאת: רותי קורן

אשמח לעזור לך (אני מאזור המרכז) אני מורה להוראה מתקנת כבר 17 שנה, עם ניסיון רב. בוגרת תואר שני מאוניברסיטת בר אילן. את מוזמנת לפנות אליי במייל.

30/05/2011 | 16:19 | מאת: אמא של אור

אני פשוט מרגישה צורך לצעוק לכל ההורים שמוציאים אנרגיה על הוראה מתקנת - תנסו 5 ימים בשיטת דיוויס! אני שלחתי את בני אחרי התנגדות ארוכה והתוצאות פשוט מדהימות! אחרי 5 ימים הבן שלי קורא וכותב! אני עצמי מתקשה להאמין

מנהל פורום לקויות למידה