קושי להתרכז

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/05/2011 | 11:47 | מאת: אמיר

שלום אני בן 28 סטונדט מתחיל ואני שם לב שבהרצאות יש לי בעיה להתרכז. אני מקשיב 5 דקות ראשונות וארחי זה הכל מתחיל להתבלגן לי בראש ואני לא מצליח גם בבית כשאני לומד לעשות סדר בדברים, או בכלל לשבת על התחת וללמוד למבחנים ולהכין עבודות וכו'.. רציתי לדעת אם זה נחשב ללקות למידה או משהו כזה ואיך אפשר לטפל בזה במידה וכן? מאוד חשוב לי להצליח בתואר.

06/05/2011 | 15:11 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אמיר צהריים טובים, תיאורך נשמע כהפרעת קשב. פנה לרופא המשפחה ובקש הפנייה לאבחון קשב אצל נוירולוג. ניתן לטפל בהפרעת קשב ולהתמודד עמה בהצלחה. בברכה אלמוג

11/05/2011 | 13:36 | מאת: אמיר

ברשותך, רק נוירולוג עושה איבחונים כאלה? ומה קורה הלאה במידה ומוצאים שיש כזאת הפרעה של קשב וריכוז, מה עושים אז?

מנהל פורום לקויות למידה