אבחון לקויות למידה למבוגרים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/04/2011 | 20:25 | מאת: סטודנט23

שלום , הנני סטודנט בן 23 , ברצוני לברר היכן באזור אשדוד אני יכול לעשות איבחון ליקויות למידה והאם יש השתתפות של הקופה, ומהי העלות של האיבחון? דבר נוסף, אני רוצה לעשות את האיבחון כיוון שאינני מספיק לסיים שום מבחן באוניברסיטה, האם זה קשור ללקויות למידה? תודה מראש.

09/04/2011 | 23:00 | מאת: לילך

היי, מציעה שתפנה לאוניברסיטה בה אתה לומד ותברר. בהרבה מקרים תוכל לשוחח עם אחת המאבחנות ביחידה המטפלת בסטודנטים עם לקויות למידה, ולנסות לחשוב איתה אם אכן מדובר בלקות למידה או בקושי אחר. גם לגבי השאלה איפה לעבור אבחון אני מציעה להתייעץ במחלקה המתאימה באוני' בה אתה לומד. יש אוניברסיטאות שעובדות עם כל המכונים בארץ ויש כאלה שמגבילות ומוכנות לקבל רק דוחות אבחון ממקומות מסויימים. בהצלחה! לילך

מנהל פורום לקויות למידה