סרט על ליקויי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/03/2011 | 23:47 | מאת: איה

הי רציתי לשאול אם מישהו כאן מכיר את הסרט שממחיש את הקשיים של ליקויי למידה לא זוכרת של מי זה היה ובל אני ממש צריכה את זה . תודה איה

23/03/2011 | 16:59 | מאת: עדי

שלום איה, במקרה גם אני חיפשתי לאחרונה סרט כזה שזכור לי שראיתי בעבר..ולאחר חיפוש יסודי בגוגל מצאתי את שמו של הסרס שנרקא: ליקוי למידה-עד כמה קשה זה יכול להיות". מצאתי שם גם את הקישור הישי לצפיה ברט המקורי אך הוא ללא תרגום לעברית, לצערי.. בקיצור, לא יודעת אם עזרתי במשהו.. במידה וזה ו הסרט שהתכוונת אליו אז אם תמצאי לו קישור עם תרגום אשמח אם תעדכני אותי חזרה,.. ביי, עדי

16/03/2012 | 09:00 | מאת: קרן

הי, אפשר לראות את הסרט בצפיה ישירה על ידי חיפוש בגוגל. סרט קצת קשה על ילד דיסלקט שצריך לקרא בבר מצוה בביה"כ, משפחה קשת יום שלא מבינה אותו. נוצר ע"י דיסלקט בוגר מגמת קולנוע מתל חי.

מנהל פורום לקויות למידה