גננת שיח

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/03/2011 | 12:25 | מאת: רעיה/נדה

שלום רב מדובר בילד בגיל 5, בגן טרום חובה שיש לו בעיה בדיבור במיוחד בשליפה (שליפה,חיבור משפטים וכו'...) הגננת וקלינאי תקשרות מטעם מכבי ממליצים על גננת שיח, בעירייה מבקשים אישור מרופא התפתחותי לועדה , אבל רופא התפתחותי במכבי לא מוכן לתת אישור , מכיוון שהילד אובחן מבחינת מוטוריקה ויצא בגבול הנורמה אך המאבחנת שמה לב שיש לו בעיה בדיבור . מה עלי לעשות כדי לקבל גננת שיח . (עלי לציין שאנחנו כבר שנה וחצי בטיפול אצל קלינאי תקשורת מטעם מכבי)

09/03/2011 | 21:16 | מאת: רומן

אפשר ללכת לרופא פרטי (מה שיעלה ככל הנראה בסביבות ה500 ש"ח), אבל בטווח הארוך זו השקעה מאוד משתלמת.

17/05/2011 | 12:47 | מאת: פאני

אצלינו בעיה זהה לחלוטין...הייתי רוצה לדעת האם יש רופא פרטי שנותן מסמך קווי לוועדת שילוב (גננת שיח) אשמך מאוד לתשובה

מנהל פורום לקויות למידה