לקוי למידה ועבודה חדשה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/02/2011 | 12:31 | מאת: יריב

שלום רב אני בן 36 לקוי למידה (דיסלקט) . אני מתחיל עבודה חדשה בקרוב שדורשת ממני כתיבה מרובה בעברית ובאנגלית. כיצד ניתן להתמודד עם המצב ללא שיתוף המעסיק בבעיה? תודה מראש

25/02/2011 | 15:43 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

סוף שבוע נעים, ראשית, המלצתי היא כן לשתף את המעסיק. הדיסלקציה שלך אינה פוגעת במנת המשכל שלך או באישיותך, וכאשר כל הקלפים על השולחן גם המעסיק עצמו יוכל לסייע יותר. מעבר לכך תמיד ניתן להשתמש במחשב ותוכנות כתיב כאלה ואחרות, אשר יתקנו את שגיאות הכתיב. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה