האם זוהי לקות?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

07/02/2011 | 15:47 | מאת: לי

שלום, קצת מוזר לשאול את זה ככה, אבל כבר זמן מה הנושא מטריד אותי ככל שהצורך להשתמש במיומנות לעשות זאת גדל. אז ככה: מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד היה לי קושי להקשיב לדברים ובאמת להבין אותם, הכוונה היא למקרים בהם מוקרן סרט שדרכו צריך ללמוד מידע/להסיק מסקנות, במהלך הרצאות וכיוצא בזה. אני שומעת אבל לא מצליחה לתפוס את המידע, בנוסף יש לי קושי לחזור על רצף של פעולות שאני בהחלט רואה, אבל כאשר מגיע תורי לבצע אותן אני מסתרבלת ולא זוכרת מה צריך לעשות. כך גם קורה כאשר אני מגישה תשובות לשאלות כתובות, אני קוראת את המטלה אבל מסתרבלת ולא מבינה באמת מה נבתקשתי לעשות. אני תוהה האם ייתכן ומדובר בלקות למידה? ואם כן, האם מישהו מצליח לזהות אותה? תודה רבה, לי.

11/02/2011 | 17:16 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, תיאורך מחשיד הפרעת קשב. ממליצה לפנות לרופא המשפחה לקבלת הפנייה לאבחון טובה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה