בעיות עם הילד בנטילת ריטלין

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/01/2011 | 08:36 | מאת: ליהי

בני בן שש וחצי, לוקח ריטלין L.A מאז שעלינו מ-20 מ"ג למינון של 30 מ"ג הוא מרגיש את האבקה הזו ולא מוכן לקחת את זה. ניסיתי בתוך כריך של חומוס+טונה וזיתים, ניסיתי בתוך כוס חלב, הוא לא מוכן לבלוע את זה ומוציא מהפה. זה משגע אותי, להתמודד עם זה כל בוקר. על כדור רגיל בכלל אין מה לדבר. אז מה עושים ? איך נותנים לו את זה ? תודה

20/01/2011 | 21:52 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, התייעצי עם הרופא. אולי קונצרטה יהיה קל יותר לבליעה... ? בברכה אלמוג

22/01/2011 | 22:58 | מאת: רון

אם אינו בולע כדור רגיל וגם אינו מסוגל להסתדר עם כדור שניתן לפתוח אותו (אם כי לא לחצות) כמו LA אני לא רואה אפשרות שיסתדר עם בליעת קונצרטה. מה שכן ניתן לראות אם אפשר לעשות משהו עם הקושי בבליעה ואם לא - אז לנסות להתמודד עם הקושי בדרכים אחרות. לעתים גם הוראה מתקנת יכולה לעזור.

מנהל פורום לקויות למידה