מחקר בנושא לקות למידה - דרושים משתתפים לשאלון בלבד

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

24/12/2010 | 19:05 | מאת: תהילה ולירון

אנו, לירון ותהילה, סטודנטיות לפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה ואנו עורכות מחקר שמטרתו לבדוק את "ההשפעה שיש ללקות למידה תחת רמותיה השונות של צפייה בתכנים אלימים בטלויזיה על תוקפנות". המחקר בודק האם לצפייה מרובה בתוכניות אלימות בטלוויזיה, יש השפעה על מידת התוקפנות של לקוי למידה יותר מאשר על אדם שאינו לקוי למידה. במידה והינך מעוניין להשתתף במחקר תוכל להיכנס לתיבת הדואר האלקטרוני: [email protected] הסיסמה: LD123456 להוריד את שאלוני המחקר ובתום מילוי השאלונים תוכל לשלוח אותם לאיש קשר "תהילה", באמצעות אותה תיבת הדואר האלקטרוני שניתנה לך ובכך תוכל לשמור על אנונימיות מוחלטת. גם השאלונים אנונימיים ואינם מכילים כל מידע או נתון המזהה את המשיב עליו. ראוי לציין כי השאלונים אינם מכילים פריטים שאמורים להטריד או לגרום תחושת אי נעימות, לכן נבקשך לענות על כל השאלות בכנות ובאופן מלא. עם זאת, במידה ותרגיש אי נעימות כלשהי, הנך ראשי להפסיק את מילוי השאלון בכל שלב. זכור! אין תשובות נכונות או שגויות, עליך לענות את התשובה שמבחינתך היא הכי מתאימה. לתשומת לבך: מטעמי נוחות השאלונים מנוסחים בלשון זכר, אך הם פונים לשני המינים. אנו מודות לך מאוד על שיתוף הפעולה, לירון בבלי ותהילה משיח

24/12/2010 | 23:45 | מאת: תהילה ולירון

במידה והינך מעוניין להשתתף במחקר תוכל להיכנס לתיבת הדואר האלקטרוני בכתובת: http://www.google.co.il שם משתמש: l.d.research1 סיסמה: LD123456

28/12/2010 | 23:24 | מאת: רונית - לקוית למידה

סטודנטיות יקרות, כל הכבוד על בחירת הנושא המאוד חשוב, אני לקוית למידה, עניתי על השאלון. בהצלחה!!! רונית

מנהל פורום לקויות למידה