פניה ללא תגובה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

27/11/2010 | 15:56 | מאת: דפנה

שלום האם יש סיבה שהפניה מ- 7.11 לא נענתה? או שמדובר בפספוס? הייתי רוצה לדעת אם הפניה הכעיסה או מה הסיבה שלא היתה "שווה" יחס...

28/11/2010 | 13:06 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

דפנה יקרה, פנייתך בהחלט לא הכעיסה או פגעה באיש. אני נמצאת בתקופת החלמה מניתוח. משתדלת להשיב בכל פעם עד כמה שהכוחות והתנאים מאפשרים. מבקשת את סליחתך אם נפגעת. כעת, הגישות בשילוב עובדים ללא תעודה הן שונות. יש החושבים, ואני בינהם, כי תעודה היא תוצר לוואי והעיקר הוא גישה, אהבה ונכונות לתת מן הידע והזמן מכל הלב. ידע מקצועי הוא חשוב מאוד, אך הנגיעה האישית חשובה יותר. מכאן תוכלי להבין כי השוני הוא בנהל ובגישתו. במרכז שלי הייתי נותנת לך הזדמנות לנסות. במרכזים אחרים איני יודעת. בברכה אלמוג

29/11/2010 | 18:54 | מאת: דפנה

מנהל פורום לקויות למידה