תאוריה ורישיון נהיגה לבני הלוקח ריטלין

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/10/2010 | 12:14 | מאת: אהרון

בני בן 17 אובחן כבעל לקויות למידה והפרעת קשב וליפכך לוקח רטלין על פי מרשם רופא בזמן הלימודים ובעיקר לפני בחינות(יש לציין שהוא בעל מנת משכל 130 ).הוא התחיל ללמוד נהיגה וניגש לתאוריה.כוון שבי לוקח ריטלין(באשור הרופא צויין כי הינו לוקח את הרטלין בלימודים לפני בחינות ) סרבו לבחון את הבן שלי ואמרו לו שעליו לגשת למשר הרשוי והביא אישור להיבחן.הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות,למי לגשת יותר ספציפית על מנת להוציא את האשור הרלוונטי על מנת להיבחן בתאוריה וכנראה גם שידרש הדבר גם להוצאת הטסט.מעבר לכך האם קיימות מגבלות כלשהן בהוצאת רישיון למי שלוקח ריטלין בלימוים ובכלל(עליי גם לציין כי בני בצו הראשון הצהיר שלוקח ריטלין והוא זומן כבר לשלב שני בקורס טיס).

14/11/2010 | 10:33 | מאת: ענת

אשמח לדעת אם יש תשובה

14/11/2010 | 10:33 | מאת: ענת

אשמח לדעת אם יש תשובה

14/11/2010 | 16:24 | מאת: אהרון

קיבלנו לפני כשבועיים תשובה חתומה על ידי רשות הרשוי כי לבני אין כל מגבלה בהוצאת רישיון נהיגה

מנהל פורום לקויות למידה