אסטרטגיות למידה ראשוניות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

05/10/2010 | 23:34 | מאת: דין

מה זה אסטרטגיות למידה ראשוניות/בסיסיות? למה הכוונה? האם תוכלי לפרט תודה

05/10/2010 | 23:54 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

דין, לילה טוב, אסטרטגיות למידה ראשוניות הן מיומנויות למידה הכרחיות לתפקוד לימודי. הבסיס הנו יכולת בהבנת הוראות, מיומנויות קריאה תוך הפרדה בין עיקת לתפל, זיהוי רעיונות מרכזיים, יכולת לכתוב תשובה עיונית בעלת מבנה לוגי תקין, יכולת סיכום... בנוסף לאלה הבנה מה יכול לעזור לי בלמידה: מקום, חברה, עם מוסיקה או בלעדיה, באיזו שעה ביום? ועוד... אשמח לשמוע מהו ההקשר לשאלתך והאם הצלחתי לסייע. בברכה אלמוג

06/10/2010 | 19:29 | מאת: דין

תודה על ההסבר. ביתי נדרשת ללמוד את האסטרטגיות האילו. איזו מורה מלמדת את זה? ועוד שאלה- יש לה השנה בגרות בהיסטוריה האם כדאי לקחת מורה שתלמד אותה היסטוריה לבגרות עם האסטרטגיות למידה בסיסיות?

מנהל פורום לקויות למידה