לקראת תיכון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/09/2010 | 21:21 | מאת: דנדוש

שלום נכון להיום בתי לומדת בכיתה קטנה בכיתה ט' רציתי לדעת לאן עליי לפנות בכדי לקבל יעוץ בקשר להמשך דרכה זאת אומרת איך אוכל לבחור לה תיכון מתאים איזה משאבים יש אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי למצוא לה מסגרת מתאימה. נ.ב בתי לקוית למידה אך הדגש הגדול אצלה הוא קישורים חברתיים, ובעיות רגשיות הילדה מטופלת כבר קרוב לחצי שנה אצל פסיכוטראפיסטית פרטני והטיפול מתחיל להניב פירות תודה רבה

07/09/2010 | 09:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, על מנת להשיב ברצינות עלי לדעת פרטים נוספים: מה מצבה הלימודי של ביתך כעת? האם היא באה לבית הספר ברצון? מהי המטרה המרכזית בבית הספר, מציאת מסגרת? בגרויות? מקום חברתי? האם את רואה את ביתך משתלבת בכיתה רגילה כמו מב"ר, כיתה בה לומדים לבגרות, אך מספר התלמידים קטן יותר ושעות הלימוד בכל מקצוע רבות יותר? האם הילדה מבקרת בבית הספר באופן סדיר? אולי מתאימה לה כיתת אומץ, אשר יש לה משאבי טיפוח רבים ממסגרות כיתתיות אחרות... ואחרי כל כך הרבה שאלות - מהו איזור מגוריכם? נסי להשיב לי ונמשיך משם. בברכה אלמוג

21/09/2010 | 23:33 | מאת: dalia

שלום וברכה אלמוג בן-שחר נאוה את כל כך ממחישה את מה שאני חויתי ועדיין חובה עם ילדיי .אכן משרד החינוך אינה מצליחה לתת מענה לילדנו.וכן לכל תלמיד שאינו עונה על ההגדרה ממוצע. כאם דאגתי לעתידם של ילדיי היא בעדיפות ראשונה ולכן מצאתי את הכתובת הנכונה בית הספר "צמרת" בחיפה הם עושים עבודת קודש עם ילדי שבתיכון הוא עבר חלק נכבד ש...ל מבחני בגרות משהוא שמשרד החינוך לא נתן לזה סיכוי אפילו לא קלוש אני מקווה שהורים יתעוררו ויתנו את ההיזדמנות הטובה הזו לילדם בברכה דליה

מנהל פורום לקויות למידה