הרצליה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/08/2010 | 18:24 | מאת: גיל

שלום , רציתי לדעת בבקשה איך אני יכול לגשת לתאוריה של רכב בהלפה שיקריאו לי את השאלות ואני יענה , בבקשה זה חשוב..אני בן 23 מאזור השרון..מחכה לתשובה שבוע טוב

10/08/2010 | 18:34 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

גיל, ערב טוב, קיימים מבחני תיאוריה בעלפה. האם יש בידך אבחון מעודכן? עם אבחון כזה ניגשים למשרד הרישוי וקובעים תור. התורים לפעמים ארוכים, אך המבחנים מתקיימים ומסייעים ברוב המקרים. בברכה אלמוג

10/08/2010 | 19:30 | מאת: גיל

אין לי תופס מעודכן איפה אני מוציא טופס ?? וכמה זמן יקח לי עד שאני ילך לתאוריה ?? זה ממש חשוב לי...

11/08/2010 | 10:28 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

גיל, בוקר טוב לא מדובר בטופס אלא באבחון לקויות למידה מסודר. האבחון צריך לבסס את הטעבה כי הביצועים שלך בעלפה טובים בהרבה מאלה שבכתב, או שהקראת השאלות עשוייה ליצור פער משמעותי בהישגיך. קביעת תור מסוג זה הוא למרחק חודשיים מהגשת הבקשה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה