שילוב ל"ל בכיתה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/03/2005 | 11:36 | מאת: רפי

מתוך ניסיון של שנים בעבודה עם ילדים אני ממליץ לא לשלב ילדים בכיתה רגילה מהסיבות : הכיתות עמוסות ואין יכולת למורה לתת את תשומת הלב בכיתה רגילה כאשר ועדת דוברת מדברת על פר תלמיד ולא פר כיתה ,מנהלים יעדיפו כיתות גדולות כדי להיות יעילים לחסוך בכסף (מורה ל-40 תלמיד זה חסכון למערכת). כיתה רגילה היא אסון לילד לקוי למידה ,גם מבחינה חברתית וגם מבחינה לימודית הבעיות המטוריות ,רגשיות ,לימודיות, חברתיות והקוגנטיביות מתעצמות בכיתה רגילה . בהצלחה

19/03/2005 | 12:53 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

רפי, בוקר טוב אני מסכימה עם כל מילה שכתבת לגבי המצב הקיים בבתי הספר. עם זאת מאוד חורה לי כי מערכת החינוך בארץ אינה יכולה מסוגלת או אפילו שואפת לתת מענה גם לתלמידים שאינם עונים על ההגדרה ממוצע. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה