קשיים בכתיבה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/07/2010 | 22:18 | מאת: שרונה

כתב היד של בני (העולה לכיתה ג) אינו ברור. הכתב גדול, וקשה לקרוא חלק מהמילים. אחיזת העיפרון לקויה. הרווח בין המילים אינו אחיד כך שלפעמים חלק מהמילים מתחברות. פרט לכך, הוא תלמיד מצוין ואין לו כמעט שגיאות כתיב. כיצד ניתן לעזור לו לשפר את הכתב ? האם לפנות לריפוי בעיסוק, או האם עדיף הוראה מתקנת ? האם יש משהוא אחר שכדאי לעשות ? במה עוסקת הוראה מתקנת, מול ריפוי בעיסוק?

19/07/2010 | 23:06 | מאת: adi

היי, לי גם יש כתב יד לא ברור אבל לדעתי צריך לעשות אבחון למה הכתב יד לא ברור. תנסו לבדוק אם יש קשיים במוטוריקה עדינה

19/07/2010 | 23:06 | מאת: adi

היי, לי גם יש כתב יד לא ברור אבל לדעתי צריך לעשות אבחון למה הכתב יד לא ברור. תנסו לבדוק אם יש קשיים במוטוריקה עדינה

מנהל פורום לקויות למידה