בעיה!

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/05/2010 | 12:59 | מאת: עדי

שלום אני בת 29 ורק עכשיו ממש מעיזה להודות שאכן יש לי בעיה... הבעיה שלי היא מילים ארוכות... אני לא מצליחה לקרוא ולהגות אותן... אף פעם לא סיפרתי להוריי ,למדתי במשך השנים להתחמק ואפילו להסתדר עם הבעיה,הוריי לא הבינו שיש לי בעיה כי תמיד הייתי תלמידה טובה עם הציונים הכי גבוהים וגם היום שאני אפילו אחרי תואר ראשון בכלכלה הצלחתי לדחות ולסלק את הבעיה. אני בתוך תוכי רוצה עזרה אני לא יכולה להגות מילים שכולם אומרים מה עושים? אני חייבת לעצמי פתרון.

11/05/2010 | 22:39 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, על מנת להתמודד עם בעיות הגיה ניתן להעזר בקלינאית תקשורת או מרפאה התפתחותית בתחום השפה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה