בעיות קריאה -

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

27/04/2010 | 12:59 | מאת: מאירה

בני בכיתה א' בנים מתקשה בקריאה הוא נמצא בצלילים - קמץ פתח ושווא מתחילת השנה ועוד מעט השנה מסתיימת רוב בני כיתתו כבר סיימו את כל הצלילים ויודעים לקרוא זה קצת מלחיץ את הילד והוא שונא עברית הוא אומר. לידיעתכם יש לו מורת שילוב אך גם זה לא כ"כ עוזר מה אתם מציעים לעשות? אנו גרים באיזור הצפון - גליל מערבי האם אתם מכירים אנשים מקצועיים שיוכלו לסייע לבני (המתוסכל) אודה לכם מאד לקבלת ייעוץ וסיוע

01/05/2010 | 14:01 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים על מנת לשפר מיומנות קריאה כדאי לשחק במשחקי מילים וחלוקה לצלילים. מה אומרת מורת השילוב? האם יש לה השערה לסיבה בגללה נגרם הקושי? נסו לקרוא בבית סיפורים קצרים, אשר יעניינו את הילד. במקביל במידה ואין שיפור כדאי לפעול לקיומו של אבחון והוראה מתקנת. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה