בעיות שיום ושליפה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/04/2010 | 17:56 | מאת: נילי

שלום, בני בן 4.8 הוא נמצא בטיפול אצל קלניאית תקשורת קים אצלו בעיות שליפה ושיום ( הוא מגיל 3 היה בטיפול שהופסק עקב שיטוף פעולה) השנה (שהוא היה בן 4.4 חזרנו לטיפול וכיום הוא משתף פעולה וגם נהנה מהטפול. הההתלבטות שלנו היא לגבי שנת הלימודים הבאה האם להעביר אותו לגן שפתי או להשאיר אותו במסגרת הרגילה ולתגבר בצורה פרטית טיפול של קלינאית? יש לציין שהוא חברותי ומתקשר ואין לו בעיות מוטריות כלל (יש נקודות שהוא מבצע דברים מעל גילו) הוא מאוד אוהב ללכת לגן ומשחק מאוד יפה ועובד מאוד יפה אך הוא לפידעתי נמנע מלדבר כי הוא מודע ליכולות שלו

08/04/2010 | 19:16 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, מתיאורך עולה ילד מאושר וטוב לב. נדמה לי שטוב לו בגן בו הוא נמצא, ולכן המתכונת של סיוע פרטני נראית לי טובה כתוספת ללימוד בגן רגיל. בברכה אלמוג

24/05/2010 | 10:39 | מאת: שיר

שלום רב, תאורה של נילי מוכר לנו מאוד. האם יש גורם פסיכולוגי / התפתחותי אשר יכול לסיע בהכרעה על סמך פגישה עם הילד?

מנהל פורום לקויות למידה