בני בכתה ז' , יש לו קושי בפונקציות ניהוליות,

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/04/2010 | 12:11 | מאת: רחל

עיקר הקושי הוא בסדר ואירגוןושליטה בזמן. הוא מתאפיין בחולמנות ועייפות. עשיתי לו בדיקת "טובה"0000 שהראתה שאין לו בעיות קשב וריכוז. האם אפשר ללמד בגיל זה התמודדות טובה יותר עם המטלות? האם את מכירה איזו מורה מתאימה לתחום בסביבות העיר פתח תקווה? תודה.

08/04/2010 | 19:13 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, בהחלט כן! ניתן ללמוד אסטרטגיות למידה וארגון וליעל משמעותית את התפקוד הביצועי. חשוב למצוא מורה מומחה בתחום זה. בהצלחה אלמוג

09/04/2010 | 07:52 | מאת: רחל

וזה לא עזר. ( ריפוי בעיסוק,פסיכולוג ילדים -כי יש לא גם בעיות רגשיות) האם תוכלי להמליץ לי על מורה מומחה בתחום אסטרטגיות למידה המתאים לילדים בגיל זה, באיזור פ"ת?

מנהל פורום לקויות למידה