חג שמח אלמוג היקרה!

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/03/2010 | 18:57 | מאת: OR

אני גולשת בפורום שלך תקופה ארוכה ומאוד נהנית לקרוא את התשובות המקצועיות והרגישות שלך.האופטימיות שלך והמקצועיות מהווים דוגמא ומופת. יישר כוח על ניהול הפורום!!! ולעניני,רציתי לשאול אם את נותנת ייעוץ או אימון אישי למורים? אני נמצאת במצב תקוע ולא יודעת איך לצאת ולגדול עם עצמי. אני משוועת לייעוץ והכוונה. אשמח לשמוע ממך. תודה

30/03/2010 | 19:44 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב וחג שמח, ראשית, רב תודות על המחמאות. אני מאוד משתדלת להגיע ולגעת בכל אחד מתלמידי וחניכיי. הפורום הזה יקר ללבי, ואני מאושרת על ההזדמנות שנתנה לי לתמוך ולסייע כפי יכולותיי. יעוץ ואימון אישי הם אחד מעיסוקיי המרכזיים בימים אלה, ובכלל זה סיוע לאנשי חינוך אוהבים ומשמעותיים שאכפת להם. אשמח לפגוש אותך ולשמוע על המקומות בהם את נמצאת ולחשוב יחד כיצד תוכלי להרגיש שלמה עם דרכך ולהתפתח. תוכלי לפנות אלי כאן או במייל האישי שלי. בברכה אלמוג

02/04/2010 | 08:38 | מאת: OR

אשמח לפנות אלייך אחרי החג. המשך חג נעים חג שמח!!!

מנהל פורום לקויות למידה