אופן טיפול

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/03/2010 | 15:21 | מאת: קרין

שלום, אני בת 32,מעולם לא עברתי אבחון, אך אין לי ספק כי אני סובלת מדיסלקציה והפרעת קשב.. ברצוני לעבור איבחון, מאחר אני מעוניינת להתחיל ללמוד לתואר אקדמי. ברצוני לשאול איזה טיפול יוכל לעזור לי להתמודד עם המגבלה שלי.

15/03/2010 | 19:54 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, כמובן, שאתקשה להשיב על השאלות לפני עריכת אבחון מסודר. איני יודעת אם את סובלת מדיסלקציה, אך סביר שהדבר אינו כך, שכן דיסלקט אינו יכול לקרוא, ולרוב מתקשה מאוד בכתיבה. עם זאת יתכן שאת לקויית למידה, וזאת חייבים לבדוק באבחון מסודר. האם את יודעת היכן תרצי ללמוד? חשוב לברר במוסד זה אילו אבחונים מתקבלים ומכובדים בו, שכן בכל מוסד אקדמאי כללים אחרים בתחום זה. במקביל, אם את חושדת כי יש לך הפרעת קשב, פני לרופא המשפחה לקבלת הפנייה למבחן טובה. עד אז האם תוכלי לפרט מהם הקשיים שאת מזהה ? מדוע חשוב לך לפנות לאבחון? אשמח להמשיך ולשוחח... בברכה אלמוג

17/03/2010 | 11:12 | מאת: סילבי לוינשטיין

אלמוג שלום מאוד נהנית לקרוא את התשובות וההמלצות שלך. בעקבות מודעות גוברת לנושא לקויות למידה נוטים אנשים לאבחן את עצמם.אני בהחלט מסכימה אתך שצריך אבחון מקצועי. אני רוצה להפנות אותך את באי הפורום למאמר שכתבתי בנושא זה: "הגורם האמיתי לכשלון בעבודה" המאמר נמצא באתר שלי sylvie.co.il יום טוב סילבי לוינשטיין אנגלית בתוכנית אישית

מנהל פורום לקויות למידה