הכתבות והתעלמות משגיאות כתיב -אנגלית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/02/2010 | 18:55 | מאת: אהרון

לבני בכתה יא' ,שעבר איבחון ,ישנו פטור וצויין בו בפרוש כי יש להתעלם משגיאות כתיב בכל השפות.בני לומד ב-5 יחידות וממוצע מבחניו מעל 70.יחד עם זאת הוא נבחן גם בבחני הכתבות ובכולם הוא נכשל בגלל שגיאות כתיב.נשאלות השאלות:-האם בבגרות יש אלמנט של הכתבה? האם עליו להיות פטור מכל הכתבה או שעל פי החוק ניתן לבחון אותו בדרך אחרת? מה החוק בנושא? תדה לעונים וכל אינפורמציה תואיל

09/02/2010 | 19:35 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, פנו למאבחן ובקשו אישור להכתבה לבוחן או לחליפין שיעתוק. אם הבעייה המכשילה הנה שגיאות הכתיב, בנך לא צריך לכתוב את הבחינה אלא להכתיב אותה למישהו אחר. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה