בן 49

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

02/02/2010 | 17:29 | מאת: דורון

כבר תקופה ארוכה שאני שם לב שיכולת ההבנה שלי בלימוד חומר חדש מאד מוגבלת , אני מנסה להבין נושא מסוים להפנים אותו ולהשתמש בו- ופשוט לא מצליח , הכל מתערבב לי ולוגית אני לא מצליח לסדר את הנתונים האם אפשר לקבל עזרה?

02/02/2010 | 20:12 | מאת: רמי גרטלר

שלום רב, אני מניח שזה מאד מתסכל. אבל, יש כאן גורמים מתערבים רבים שלא ניתן לעמוד עליהם ממכתבך הקצר. בכללית, תופעה זו שאתה מתאר אופיינית לאנשים בגילך, כך שאל תתייאש. בנוסף לכך יש לבדוק מהו הרקע הלימודי שלך, ואיך למדת כשהיית משובץ בתוכניות לימודים מסודרות.ישנן כל מיני תוכניות ללימוד ולשיפור יכולות הלמידה. אייעץ לך לפנות לייעוץ אישי אצל איש מקצוע מוסמך או לאגודת ניצן שעובדת עם בוגרים ותוכל להנחותך בנושא. בהצלחה.

04/02/2010 | 08:03 | מאת: דורון

פניתי ל"ניצן" אני מקווה שהם יחזרו אליי

03/02/2010 | 21:53 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, מתיאורך הקצר ניתן לשער כי אתה זקוק לאיש מקצוע, אשר ינחה אותך בתחום אסטרטגיות למידה המתאימות לך. בנוסף, אדם כזה יוכל לבדוק ( בהערכה ראשונית ללא אבחון ) האם אתה סובל מליקויי למידה. חשוב שתדע מהם ערוצי הלמידה היעילים שלך כדי לנצלם היטב ולא לבזבז משאבים יקרים לריק. בברכה אלמוג

04/02/2010 | 07:59 | מאת: דורון

להפנות אותי אל מישהוא שיכול לבצע את האיבחון הראשוני באזור הצפון?(קרית שמונה קצרין כרמיאל) תודה מראש דורון

מנהל פורום לקויות למידה