פרסום בפורום

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/01/2010 | 05:26 | מאת: נתלי

אלמוג בוקר טוב, האם שמת לב לעובדה שבכל הזדמנות יש פרסום של מכון אותיות??? למיטב ידיעתי את ציינת שאין מקום לפרסום מכונים בפורום. בברכה, נתלי

30/01/2010 | 17:42 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

נתלי, לא ברורה לי סיבת הפנייה. ראשית, ניסיונות פרסום יש כל הזמן. התשובה לשאלתך היא לא. לא שמתי לב שכל הזמן יש פרסום של מכון זה או אחר. איזה חשבון יש לך לסגור שם??? בברכה אלמוג

02/02/2010 | 13:39 | מאת: איריס

לאלמוג שלום, תגובתך לנתלי תמוהה בעיני, וממש לא במקום. בסך הכל , לפי מה שאני מבינה, היא ביקשה להסב את תשומת לבך לפירסום ששותלים בהודעות בפורום, והרי את יודעת שאין לפרסם בפורום! אני מקווה שאת מבינה ומודעת להגיון שבכך . ויותר מכך , מה צריכה להביע השאלה הזאת : "איזה חשבון יש לך לסגור שם??? " אין שום סיבה לחשוד בנתלי שיש לה חשבון אתם.. מצטערת, אולי את לא אוהבת לקבל ביקורת, אבל תגובתך ממש לא לעניין. איריס

מנהל פורום לקויות למידה