מה ההבדל בין אונ' למכללה?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/01/2010 | 20:31 | מאת: עדי

אני יודעת שבמכללות דורשים תעודת הוראה ונסיון. אבל אוניברסיטאות כמו חיפה והעברית אינן דורשות זאת- ידוע לך מדוע זה כך? ועד כמה זה קריטי?

22/01/2010 | 23:09 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, לתחושתי ומניסיוני יש הבדל תהומי בין מאבחנים בעלי ניסיון בשטח בהוראה לאחרים שאינם בעלי ניסיון כזה. הידע חייב לבוא מן השטח ולא מן התיאוריה וזהו שורש ההבדל. מכללות לחינוך לעולם לא יוותרו על ניסיון, וכך גם לא חוק המאבחנים החדש, אשר לא מאפשר לעבוד ללא ניסיון בשטח. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה