חשד ל-NVLD

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

25/12/2009 | 16:25 | מאת: אורי

שלום בני בן-10 ואנחנו ההורים מעוניינים לבדוק האם בנינו סובל מ- NVLD או שזה משהו אחר שמפריע לתפקוד הרגיל. אנחנו לא מצליחים למצוא מאבחן כי כל מי שדיברנו איתו,עושים אבחונים רק לילדים לפני גיל בית ספר. והאם כל מי שמאבחן ליקויי למידה יכול לאבחן NVLD או שצריך מאבחן המומחה בעניין תודה

09/03/2010 | 11:58 | מאת: מיכל

בננו אובחן בגיל 12 ע"י רעיה ורטמן-אלעד, פסיכולוגית שעושה אבחונים נוירופסיכולוגיים ומתמחית באבחון בתחום ליקויי למידה לא מילוליים (nvld). הרופאה שהמליצה לנו עליה היתה ד"ר גולן רופאת ילדים, מומחית בהתפתחות הילד. האבחון היה מדויק ועזר לנו לשנות לגמרי את הגישה ולעזור לבננו בצורה אפקטיבית הרבה יותר משניסינו בעבר. אין לתאר את חשיבות המהפך שנגרם בעקבות כך. אם תרצו עוד יעוץ או עזרה צרו קשר באימייל. הפסיכולוגית גרה במבשרת ציון (ע"י ירושלים).הטלפון שלה 02-5332694.

מנהל פורום לקויות למידה