מכוני אבחון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

07/11/2009 | 21:43 | מאת: שלום

שלום, רציתי לדעת האם מת"ל הוא מספיק טוב? הבנתי שהכל ממוחשב..איך מחשב יכול לבחון אותי כראוי... והאם מכון ניצן בנס ציונה קביל לפסיכומטרי ולאוניברסיטאות.. מה עדיף מביניהם?

07/11/2009 | 22:37 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אבחון בניצן קביל במרכז הארתי לבחינות והערכה. איני יודעת היכן את מעוניינת ללמוד, ולכן איני יכולה להשיב האם יכובד באוניברסיטה. אבחון מת"ל מכובד ברוב המוסדות האקדמאים. את שני האבחונים איני אוהבת. אני חוששת שאבחון מול מחשב גם אם מלווה בהסבר ופירוש מאוחר יותר, אינו מספק. כמו כן דרך כתיבת האבחונים בניצן היא מסורבלת ומעורפלת, כאשר עלות האבחון יקרה מאוד. בקיצור, שאלה טובה. אין לי תשובה מוחלטת. בהצלחה אלמוג

08/11/2009 | 10:48 | מאת: שלום

גם בניצן זה ממוחשב? אז עדיף את מת"ל לא? זה יותר זול איזה עוד מכוני אבחון טובים וקבילים באיזור המרכז?

מנהל פורום לקויות למידה