ועדת שילוב

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/09/2009 | 21:28 | מאת: רחל

בני בכיתה ב עברנו וועדת שילוב והפסיכולוג בועדה אמר שמכיון שלילד יש בעיות במספר תחומים בית הספר לא חייב לשלב אותו את הילד הוצאנו מהחינןך המיוחד לאחר וועדת השמה האם בית הספר יכול לדחות החלטה של ועדת השמה?

27/09/2009 | 08:55 | מאת: רחל

נאוה שלום לא קיבלתי תשובה לגבי המייל מ-23/9 האם תוכלי לענות לי בבקשה כל תשובה.

28/09/2009 | 23:18 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

רחל שנה טובה ושבוע טוב, שלחתי לך תשובה מפורטת. לא מבינה מדוע היא נמחקה. בעיקרון בית הספר מחוייב למצוא פתרונות עבור תלמידים בעלי לקויות למידה ובחינם במסגרת בית הספר היסודי ובתקציב מסויים בחטיבות הביניים והתיכונים. כתבתי לך , כי רצוי לגייס את המחנכת היועצת ובעת הצורך גם את מנהלת בית הספר על מנת לתפור תוכנית למידה ותאמת , המוסכמת על ידכם ההורים ללא כפיה של בית הספר ועדת השמה או שילוב. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה