מורה להוראה מתקנת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/09/2009 | 13:30 | מאת: מילי

שלום רב, אני מחפשת זה זמן רב ללא תוצאות מורה להוראה מתקנת במתמטיקה לבתי כיתה ח' באזור חיפה. אודה לך על עזרתך. מילי

15/09/2009 | 21:17 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, פני אלי במייל ( מצוי בראש העמוד ) או בטלפון 797860 0506 . בברכה אלמוג

21/09/2009 | 12:25 | מאת: עמותת גל

באצתר עמותת גל העמותה הישראלית למאבחנים ומטפלים בלקויות למידה תוכלי למצוא מאגר מאבחנים ומטפלים הכולל מומחים להוראה מתקנת במתמטיקה בכל איזורי ישראל להלן קישור http://www.gal-il.org.il/list.asp בהצלחה ושנה טובה!

מנהל פורום לקויות למידה