אני לא מאמין עברתי פסיכמארי!!!

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

05/08/2009 | 02:00 | מאת: שרון25

שלום שמי שרון תלמיד כושל מיומי הראשון. לאחרונה גילו אצלי ליקוי למידה דיי קשה וגם בעיות של קשב וריכוז לימודים גבוההים?!?! מה פיתאום! פסיכומטרי?!?!? אין מצב עד שמצאתי את המקום היחידי בארץ שלמלמד אנשים כמוני למבחני בפסיכו וגם עוזר לנו לעבור כמו כל אדם אחר. וזה עובד! בEZWAY יש מסלול מיוחד בכיתות קטנות ממליץ בחום! לי יש עוד עבודה רבה לעשות... אבל לפחות יש לי פסיכומטרי

20/08/2009 | 20:38 | מאת: נונ

בהצלחה

10/12/2009 | 09:24 | מאת: כלי

מה העלויות של לימוד כזה? אשמח לקבל יותר פרטים אולי גם טלפון של המקום. כל הכבוד יישר כח אתה תותח.

מנהל פורום לקויות למידה