צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

24/05/2009 | 17:25 | מאת: אוסנת

בן שלי בן ה-10 נקבל טיפול קונצרטה 27 מ"ג.. הוא כותב מילים בודדות ואינו יודע לעשות חשבון, גם אינו יודע אנגלית.. פניתי למורה בקשר לילד שהיא תשב איתו יותר והיא אמרה שהוא לא אוהב ללמוד. הוא נמצא בבית ספר רגיל בכיתה קטנה עם 11 ילדים.. הוא נמצא במעקב מטרולוגיה, יש לו בעיה בדם.. מה אפשר לעשות כדי שהוא יתקדם בלימודים, אנחנו גרים בלוד שאין למי לפנות.. תודה..

25/05/2009 | 07:36 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, ילד שאינו לומד הוא ילד שקשה לו. האם ערכתם אבחון רב תחומי, אשר ימקד את הקשיים ונקודות החוזק? חשוב לשבת עם הילד בלמידה מתוך משחק ופעילויות בלתי מחייבות, כך שירכוש יסודות קרחאה וחשבון. בנוסף יתכן ויש צורך בהוראה מתקנת על מנת לבנות תוכנית למידה עוקפת קשיים. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה