הפרעות קשב בגיל 35

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/03/2009 | 08:38 | מאת: עדי

שלום לאחרונה לאחר שנחשפתי לנושא פתאום "נפל לי האסימון" ואני חושב שאני עונה לקריטריונים של הפרעת קשב וריכוז.ADD? שאלתי היא מאיפה מתחילים, למי פונים, איזה מבחנים/איבחונים צריך לעשות בגילי. אשמח לקבל גם המצלות למחקרים, מאמרים, ספרים להתמודדות עם הבעיה. יש לציין כי אני חבר קופ"ח כללית תודה מראש לכל העונים!

09/03/2009 | 20:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ברוך הבא למועדון, וגם לפורום שלנו. אבחון קשב מתקיים אצל נוירולוג. פנה לרופא המשפחה ובקש הפנייה. לאחר האבחון תישקל האפשרות, אם יהיה בכך צורך, לטיפול תרופתי או אחר. לקריאה תוכל להתחיל עם ספרו של כריסטופר גרין, להבין ולטפל ב - HDHD . עם זאת, כמות החומרים בתחום אדירה. בברכה אלמוג

15/03/2009 | 09:59 | מאת: עדי

אלמוג שלום משום מה תגובתי נמחקה, ואשמח לשמוע את תגובתך ותגובת שאר חברי הפורום. 1. רציתי להעלות התלבטות (הנובעת בעיקר מבורות!) בנוגע לפניה לנוירולוג של קופ"ח. שמירת הסודיות של מסמכים רפואיים בארצנו היא קטסטרופלית... בכל תביעה ביטוחית או פניה של גורמי צבא וכו' ניתן להוציא את כל המידע הרפואי. האם לא כדאי לפנות למכון/ניורולוג פרטי לאבחון? 2.האם מידע על HDHD רלוונטי למי שסובל מ HDD? תודה עדי

מנהל פורום לקויות למידה