התיעצות ומעקב

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

05/01/2009 | 01:49 | מאת: דניאל

שלום אני סטודנטית ואובחנתי כסובלת מהפרעות קשב וריכוז כבר כשהייתי ילדה למשך מס שנים הייתי מטופלת בריטלין אך לאחר תופעות לוואי קשות הופסק הטיפול שנה שניה באוניברסיטה שנה שעברה לאחר קשיים כבר בהתחלה פניתי לנוירולוג שכל מה שרצה זה לדחוף לי כדורים בסף שיכנעו אותי להתחיל קחת קונצרטה אני מרגישה שאני לבד במערכה שאין לי עם מי להתיעץ בקשר למינון הנוירולוג.... עדיף שאני לא אפרט מה אני חושבת עליו אני כבר למעלה משנה מחפשת נוירולוג שכל תחום ההתמחות שלו זה הפרעות קשב אצל מבוגרים איפה אני יכולה להיפגש עם אחד כזה פנים מול פנים לצורך התיעצות??? עזרה דחופה..

05/01/2009 | 20:44 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, אני לא כל כך מבינה... יש לך מרשם לקונצרטה ללא פירוט כמויות ומינון?.? מהו איזור מגורייך? כתבי לי על מנת שנוכל למצוא עבורך רופא שתבטחי בו. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה