בעית קשב וריכוז אצל בן 13

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

04/10/2008 | 09:58 | מאת: אמא

שלום לבן שלי, בן ה13, יש בעיה של קשב וריכוז. ניסינו רטלין, עשה לו מאוד רע מכל הבחינו, פסלתי. אמרו לנו שיש אפשרות לטפל בבעיה עלידי רפואה אלטרנטיבית. האם נכון? באיזו צורה?לאיזה תחום ללכת? כמה זמן עד שרואים תוצאות? לאן לפנות? תודה- דחוף

04/10/2008 | 17:31 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, אני לא מכירה שום שיטת פלא אלטרנטיבית שיכולה לפתור תופעה כימית מוחית. אם הריטלין אינו טוב לבנך, יש להתייעץ עם הרופא המטפל ולמצוא את התרופה החלופית הטובה לו ביותר. בהצלחה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה