ברכות לשנה החדשה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/09/2008 | 22:56 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לכל חברי הפורום, ברכות שנה טובה ומוצלחת לכולנו. מי יתן והשנה החדשה תאיר פנים, תסייע לשפר ותביא כל אחד מאתנו להצלחה. אני מקווה כי תמשיכו לפקוד את הפורום שלנו ותהיו בו שותפים פעילים וסמויים. הרבה הצלחה לכולכם. בברכה אלמוג

01/10/2008 | 20:34 | מאת: שרון

שלום אלמוג, ברצוני לאחל לך שנה טובה ומתוקה, בריאות, אושר, אהבה ופרנסה טובה שתמשיכי להעלות חיוך על שפתותיהם של הרבה תלמידים ואנשי מקצוע. את מקסימה, לבבית ומקצועית. את זוכרת אותי מההתכתבות לפני כ- 3 חודשים? כתבת לי "שרון בואי נגשים חלום"

01/10/2008 | 21:59 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שרוני, לילה טוב נהדר לשמוע את קולך. מה שלום החלומות? מי יתן ויתגשמו בשנה החדשה תודה על הברכות היפות. מקווה שתזכי לכל הטוב שבעולם שלך אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה