לאלמוג

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

24/09/2008 | 16:22 | מאת: נתלי

רשמתי לך למטה שאלה- אז למה כן? תוכלי לענות לי בבקשה מקווה שאני לא מטרידה אותך תודה

24/09/2008 | 19:02 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, הסיבה שלא עניתי על הודעתך היא התחושה שאת ממש מחפשת את השלילי ומנסה לגייס כל טיעון נגד. כל ניסיון להציג לך צדדים אחרים נדחה, ולעיתים תוך אמירות מכלילות וכמעט מסוכנות. האמונה שלי בנוגע לבחירת מקצוע ולימודים היא מאוד ברורה: מידת העיניים הבורקות. הצעתי לכל אדם ללמוד ולעסוק רק בתחום שמרתק אותו, או לכל הפחות גורם לו עניין רב. אותי באופן אישי תחום הטיפול והנגיעה האישית בבני אדם תוך ההזדמנות והזכות לשנות ולשכנע שהוא יכול. את צריכה לעשות את הבחירה שלך ולבדוק מה משמעותי יותר עבורך? האם אבחון וטיפול משמעותיים עבורך וחשובים לך? אם כן, תפסיקי לחפש את השלילי ואמצי את ההזדמנות. אם האור בעיניים לא נדלק, חפשי שביל אחר. בברכה אלמוג

24/09/2008 | 23:21 | מאת: נתלי

אכן אקח את דברייך לתשומת ליבי שנה טובה ושוב תודה נתלי

מנהל פורום לקויות למידה